
Cyanne, de oprichtster van In Petto. Ze gelooft dat eten nog lekkerder wordt als je weet hoe en waar het wordt gemaakt. Vanuit dit idee is ze deze makerij begonnen. Met nog veel meer In Petto om je bewuster te laten genieten en de seizoenen te ervaren.
Met veel energie, plezier en humor neemt ze je mee om je te inspireren, te ontdekken en verbonden te zijn met de maakwijze van haar handgemaakte kaasjes. Ga je mee op avontuur om te kijken wat ze nog meer in petto heeft?

Dit is Joyce. Een van de 60 koeien die Gijsbert heeft. Het zijn allemaal Oud-Hollandse rassen.
Fries-Holland, Maas-Rijn-IJssel, Blaarkop, Lakenvelder en een Witrug. Het bijzondere aan deze koeien is niet alleen het feit dat het een heerlijke bonte familie bij elkaar is en ze op een biologische boerderij leven, ook dat ze allemaal gehoornd zijn. Dit maakt een koe completer en zorgt ervoor dat de koe beter in haar vel zit en er een natuurlijke rangorde bestaan, wat weer een mooi karakter aan de melk geeft. Dichtbij, eerlijk en tastbaar!

Het landschap probeert hij zo veel mogelijk duurzaam in te richten. Zo staan de koeien voor het merendeel buiten en eten ze voor 90% gras en hooi van eigen land. En met dit gras is iets speciaals, dit staat namelijk vol met kruiden. En dat proef je in de melk en dus in de kaasjes!